Financieel advies (compleet)

FinniZ heeft 3 pakketten (basis, compleet en totaal) samengesteld op basis van behoefte van werkgevers en werknemers. Van een basis pakket tot aan een uitgebreid pakket waarbij de individuele werknemer een  financieel inzicht krijgt van zijn/ haar persoonlijke situatie. De pakketten bevatten de volgende onderdelen.

  1. Voorlichting over het pensioen en aanverwante arbeidsvoorwaarden
  2. Inzicht in de persoonlijke financiële situatie voor nu en straks
  3. Uitleg en demonstratie van beschikbare en bruikbare tools
  4. Aanvullende workshops voor specifieke groepen werknemers

Online financiële tools

Er bestaan meerdere online tools die kunnen helpen bij financiële vraagstukken. De meeste hiervan zijn niet bekend of worden vanwege hun complexiteit niet gebruikt terwijl ze absoluut toegevoegde waarde leveren. Een voorbeeld hiervan is de door de overheid beheerde website www.mijnpensioenoverzicht.nl waar alle pensioenfondsen en uitvoerders jaarlijks de status van het pensioen van hun deelnemers vastleggen en actualiseren. Iedere Nederlander kan daar eenvoudig zien hoeveel pensioen is opgebouwd en waar.

Tijdens de gesprekken laten wij werknemers zelf ervaren hoe eenvoudig deze website werkt en hoe ze optimaal gebruik maken van de beschikbare informatie. Door gebruik te maken van onze helpdesk wordt goede ondersteuning geboden.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en de pakketten die we aanbieden neem dan contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op het nummer 040-3043041 of wij bellen u graag terug wanneer het u uitkomt!